Myöskin tämä meni ristiäisiin




n. 27 cm vuoka
pohja:
300 g diggestivekeksejä
150 g sulatettua voita
 
 
4 dl vispikermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
260 g valkosuklaata
4 liivatetta
1 rkl vettä
 
 
 
Murskaa keksit esim. pussissa lihanuijalla. Sulata voi ja sekoita se keksien joukkoon. Laita vuoan pohjalle. Muista sivellä vuoan reunat voilla tai öljyllätai käytä reunakalvoa. Laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.
 
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma. Sekoita joukkoon maustamaton tuorejuusto ja valkosuklaa. Kiehauta vesi ja sulata siihen liivatteet. Sekoita liivatevesi ohuena nauhana täytteeseen. Laita kakun päälle ja laita kakku jääkaappiin hyytymään mieluiten yön yli.


Reunoilla kermapursotukset ja koristeet sokerimassaa