Nämä keksit on ollut tekolistalla jo jonkinaikaa. Nyt oli oiva tilaisuus tehdä kaapissa lojunut cheddarjuustopalanen. Oli herkkua Putouksen seuraksi :)
n. 20 kpl
100 g cheddaria raastettuna ( kovaa juustoa)
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
75 g voita
1 muna
Sekoita juustoraasteen (3 dl) joukkoon kuivat aineet.
Lisää huoneenlämpöinen voi ja muna.
Sekoita tasaiseksi.
Nosta teelusikalla leivinpaperoidulle pellille pieniä kekoja. Jätä väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistuessaan.
Paista keksejä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Paloitellut keksit sopivat mainiosti käytettäväksi krutonkien tapaan salaateissa ja keitoissa. Ne ovat myös hienostunut suolainen pala tervetulomaljan kanssa tarjottavaksi.
Ohje Maku -lehdestä ( siellä ohje parmesaanista)
Nämä oli kyllä aivan mielettömän hyviä! Katos hetkessä miehen ja omaan suuhun . Onneksi tuli tehtyä vain puolikas satsi ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.