Tämän ihanan ja herkullisen ohjeen nappasin alkuperin Kotasavun savupororouhepussin kyljestä. Hieman muuttelin sitä itse ;) Mutta totuus on, että on mielettömän hyvää!

IMG_7401.jpg

Pohja

150  g  voita

3     dl  vehnäjauhoja

3    rkl  vettä

- Nypi voi ja jauhot murumaiseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele voideltuun piirakkavuokaan tasaiseksi

Täyte

1 pss   Savupororouhetta

200  g  leipäjuustoa

100-120 g   kevätsipulia ja banaanisalottisipulia ( voit käyttää myös purjoa tai normi sipulia)

1          muna

2     dl   kermaa

1     dl   juustoraastetta ( emmental tai mozarella)

pippuria

Tuoretta basilikaa

- Kuullota pororouhetta ja pilkottua sipulia hetki voissa pannulla, anna hetki hieman jäähtyä

- Levitä pohjan päälle. Lisää paloiteltu leipäjuusto päälle. Lisää hieman tuoretta basilikaa vielä päälle

- Sekoita muna ja kerma, lisää hieman pippuria. Kaada piirakan päälle ja lisää hieman juustoraastetta päälle

- Paista 200 asteessa n. 20-30 min