2-vuotias sankari pitää kuulema palloista ja paljon. Toiveena oli pallo- aiheinen kakku erilaisine palloineen, päällä ja sivuilla.

Väliin kätkeytyi mustikkamoussen kanssa valkosuklaamousse, kostuteltu mustikkamehulla

IMG_0199.jpg

IMG_0202.jpg

IMG_0198.jpg

Mustikkamousse

( n. 26 cm yhteen väliin )

2,5 dl kermaa

1/2 prk mascarponea/ vaniljarahkaa

100 g tuorejuustoa

2½ dl mustikoita muussattuna pamixilla

1 dl  mustikkakastiketta ( esim. Marli)

4 liivatetta

vajaa 1/2 dl vaniljakreemijauhetta
 

- Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään

- Vatkaa kerma, lisää mascarpone/ rahka ja pehmitetty tuorejuusto sekaan. Sekoita tasaiseksi

- Sekoita mössätty mustikka ja muutamaa lusikallista vajaa mustikkakastike joukkoon

- Kuumenna loppu kastike mikrossa ja liuota pehmenneet liivatteet joukkoon

- Sekoita liivateseos koko ajan vatkaten täytteeseen

- Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhe

- Kaada täyte kakun väliin ja upota kokonaisia pensasmustikoita joukkoon halutessasi

 

Valkosuklaamousse

2 ½ dl Vispikermaa tai kuohukermaa
100 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa tai vaniljarahkaa
150 g maitosuklaata


- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto

- Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää jäähdytetty suklaasula vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi

- Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa