Jokin aika sitten sain yhteistyö kyselyn Kitchentimeltä. Verkkokaupasta pomppasi heti silmiini ihana kuvioinen vohvelirauta, ja siitä sitten lähti :)
Mieleen tuli heti muutama herkku, joita kokeilisin raudalla. Ensimmäisenä nämä rieskat!
Näistä lähti järettömän hyvä tuoksu ympäri asuntoa ja ovat vielä helpot tehdä. Myös perheen nuorimmaiselle maistui loistavasti myös
Ja kaunis kuviointi on vain plussaa <3
7-10 vohvelirieskaa
200 g creme fraichea
2½ dl kylmää vettä
3 dl vehnäjauhoja
½ dl kaurahiutaleita
1 dl maissijauhoja
½ dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
½ tl ruokasoodaa
- Sekoita creme fraiche ja vesi
- Lisää yhdistetyt kuivat aineet seokseen. Sekoita tasaiseksi
- Kuumenna vohvelirauta ja suihkauta vuoka sprayta ylä- ja alaosaan
- Nosta raudan alaosan keskelle lusikalla kasa ja laita kansi kiinni. Taikina levittyy koko alueelle. Paista kypsäksi
Rieskan voi nauttia sellaisenaan voin kera tai pyöräyttää täytettynä rullalle. Sen voi myös täyttää ja leikata pieniä suupalan kokoisia paloja tarjolle.
Kenguruksi pukeutunut nuorimmainen nauttimassa rieskarullaa kera juuston <3
Ja tässä itse ihana rauta
"Åvikenin Ruotsalainen klassikko, joka paistaa paksun alumiinin ansiosta tasaisesti ja rapeita vohveleita. Norjalainen kuvio on peräisin 1750 -vuodelta. Raudassa on non stick- pinnoite ja säädettävä termostaatti."
- Tehokas ja kaunis ruotsalainen vohvelirauta
- Klassinen kuvio 1700-luvun Norjasta
- Voidaan säilyttää pystyasennossa
- - See more at: http://www.kitchentime.fi/fi/p/vohvelirauta-908#sthash.yBzS8hxM.dpuf
- Tehokas ja kaunis ruotsalainen vohvelirauta
- Klassinen kuvio 1700-luvun Norjasta
- Voidaan säilyttää pystyasennossa
- - See more at: http://www.kitchentime.fi/fi/p/vohvelirauta-908#sthash.yBzS8hxM.dpuf
Rautaa voi kätevästi säilyttää myös pystyasennossa
Raudan löydät täältä
Yhteistyössä Kitchentimen kanssa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.