Laskiaisena voisi leipasta helppoa pannupullaa kakkuvuoassa ja täyttää se nutellalla ( tai hillolla/mantelimassalla) ja kermalla  Miltäs kuulostaisi?

16998188_1322063751187051_39944126075132

2       dl   Sokeria ( josta 1rkl vaniljasokeria)
2             Kananmunaa
1,5    dl   maitoa
1,5    dl   Kermaa
75     g    voita
1       rkl   jauhettua kardemummaa
5       dl    Vehnäjauhoja
3       tl      Leivinjauhetta

- Sulata voi, jäähdytä
- Sekoita sokeri ja munat, älä vaahdota. Riittää että munien rakenne menee rikki
- Lisää nesteet, voisula ja kardemumma. Sekoita kevyesti
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan mahd vähäisesti sekoittaen
- Kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa alatasolla 50-55 min

- Leikkaa yläosa yhtenäisesti irti ja koverra hieman sisustaa. Täytä haluamalla täytteellä ja pursota kermaa ja laita yläosa takaisin. Hunnuta tomusokerilla

IMG_2756.jpg

16865095_1322063664520393_15075144075720

* Ohjeen nappasin edellisestä Leivotaan -lehdestä, jota hieman muokkasin