Tein tätä maukasta ihanuutta joku aika sitten tytön syntymäpäiville. Itse kun en pidä suklaasta, mutta tämän kanssa kun nautti vaniljaista kermaa ja marjoja, aa että!

IMG_3835.jpg

Pohja:

1 pkt    (260 g)           LU Bastogne caramelized sugar & cinnamon keksejä
75 g                             voita
 
Täyte:
200  g                          tummaa suklaata (50 %)
4                                   kananmunaa
2      dl                          fariinisokeria
2      dl                          kuohukermaa
1       tl                          kardemummaa
1/4    tl                          suolaa
 
Päälle:
mustikoita, mansikoita, karhunvatukoita, vadelmia
vaniljalla maustettua kermavaahtoa
 
- Kuumenna uuni 180-asteeseen
 
- Murskaa keksit monitoimikoneessa muruiksi. Sulata voi ja lisää murujen joukkoon. Painele murut tiiviisti irtopohjaisen kakkuvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 6 minuuttia uunissa
 
- Tee täyte. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai pinnoitetussa kattilassa samalla sekoitellen. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi. Yhdistä täytteen ainekset. Lisää ripaus kardemummaa ja suolaa
 
- Kaavi täyte kakkuvuokaan murupohjan päälle. Jatka paistamista noin 40 minuuttia. Anna kakun kunnolla jäähtyä ennen tarjoamista, mielellään seuraavaan päivään.  Nauti marjojen ja kerman kera