Vielä ehtii tehdä herkuiksi joulupöytään tai pikkuisiksi herkkulahjoiksi näitä helppoja fudgeja. Ne voit maustaa oman maun mukaan
Ohjeen nappasin Kakkukatrilta ja ohje houkutti, koska näiden teossa ei tarvinnut leikkiä mittarin kanssa. Itse ripottelin päälle murskattuja karkkitangon murusia
400-500 g suklaata ( itse laitoin n. 300g valkosuklaata ja 150 g maitosuklaata )
1 purkki ( 397 g ) kondensoitua maitoa
50 voita
lisäksi esim. karkkikeppejä murskattuna
muita vaihtoehtoja vaikka pähkinät, kuivatut hedelmät tai marjat, limenkuoriraaste
- Laita suklaa , kondensoitu maito ja voi mikron kestävään astiaan
- Kuumenna täydellä teholla 1 min ja sekoittele massaa hiukan. Vielä löytyy joukosta sulamattomia paloja, ei huolta. Kuumenna seosta vielä 20 sekunnin jaksoissa välillä voimakkaasti sekoittaen, kunnes massa alkaa olla tasaisen sulanutta
- Kun seos on tasaista lisää joukkoon makuaineet ja kaada seos sen jälkeen vuokaan joka on vuorattu voidellulla leivinpaperilla. Pinnalle voit ripotella esim karkkitangon rouhetta
- Jäähdytä fudgea viileässä väh. 2 tuntia ennen leikkaamista paloiksi/ yön yli
Pakkaa palaset kauniisti pieniin karkkirasioihin tai pieniin sellofaanipusseihin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.