Tämä keväisen vihreä juustokakku, valkosuklaa-lime, lähti samoihin juhliin kuin edellinen vaaleanpunainen kakku

Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka

Pohja

( 28 cm irtopohja vuokaan, n. 8-9 cm korkea )

225    g      digestive keksejä ( tai mitä löytyy)
110     g sulatettua voita

Täyte
5   dl  Flora vispiä
400   g  maustamatonta tuorejuustoa
240   g  valkosuklaata sulatettuna
2          limen raastettu kuori ja mehu (voi laittaa maun mukaan)
8          liivatelehteä

Kiille

4     dl    Sitruuna-lime mehua
4 liivatetta
vihreää väriainetta pari tippaa

-  Murskaa pohjan keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi

- Laita irtopohjavuoan reunus haluamallesi tarjoilualuselle. Öljyä se sitä ennen ja tomuta tomusokerilla reunat. Taputtele keksimurska vuokaan ja laita kylmään odottamaan
-  Vaahdota flora vispi, ja lisää siihen sulatettu suklaa, tuorejuusto, limen raastettu kuori ja mehu. Lisää lopuksi liotetut ja sulatetut liivatteet
- Kaada täyte pohjan päälle, tasoita pinta ja laita kylmään hyytymään
-  Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä ja sekoita ne kuumennettuun mehuun. Anna jäähtyä.  Kaada kiille lusikan kautta kylmän kakun pinnalle. Kun kiille on jämähtänyt voi irtopohjavuoan irroittaa. Koristele kakku haluamallasi tavalla.

 

Tässä vielä koko setistä kuva, jotka lähti juhliin. Mukaan lähti kinkkuvoikkari myös

Kuvan mahdollinen sisältö: kukka, ruoka ja sisätila