Pääsiäiseen kuuluu yleisesti pasha, jota on tullut tehtyä muutamana pääsiäisenä itsekkin. Nyt mietin sen herkun pystyisi hieman erilailla nauttimaan. Pakkasessa oli lehtitaikinaa, joten päätin tehdä niistä leivoksia

IMG_4303-normal.jpg

12 kpl

3           lehtitaikinalevyä

1  pss  pähkinä-hedelmäsekoitusta

1           sitruunan raastettu kuori

2   rkl    sitruunan mehua

2   dl      vispikermaa

250 g     maitorahkaa

3/4  dl    sokeria

1     tl      vaniljasokeria

- Sulata taikinalevyt ja leikkaa jokainen levy kolmeen osaan. Paista palat 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia. Anna levyjen jäähtyä kunnolla. Halkaise levyt. Valmista täyte

- Vatkaa kevyesti kerma. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehut

- sekoita toisessa kulhossa rahka , sokerit ja pähkinäsekoitus sekaisin. Yhdistä kerman kanssa

- Täytä pashalla leivokset ja hunnuta tomusokerilla