Pääsiäiseen kuuluu yleisesti pasha, jota on tullut tehtyä muutamana pääsiäisenä itsekkin. Nyt mietin sen herkun pystyisi hieman erilailla nauttimaan. Pakkasessa oli lehtitaikinaa, joten päätin tehdä niistä leivoksia
12 kpl
3 lehtitaikinalevyä
1 pss pähkinä-hedelmäsekoitusta
1 sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunan mehua
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
- Sulata taikinalevyt ja leikkaa jokainen levy kolmeen osaan. Paista palat 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia. Anna levyjen jäähtyä kunnolla. Halkaise levyt. Valmista täyte
- Vatkaa kevyesti kerma. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehut
- sekoita toisessa kulhossa rahka , sokerit ja pähkinäsekoitus sekaisin. Yhdistä kerman kanssa
- Täytä pashalla leivokset ja hunnuta tomusokerilla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.