Kuten jo aiemmin postasin, että sain erän proteiinijauhevalmistetta testattavaksi Bullramilta. Olen nähnyt joillain muillakin blogeissaan saman asian, ja ainakin pannareita siitä on leivottu. Itse en halunnut samoja kokeilla, vaan päädyin sitten pullataskuihin, pullapusujen tapaisiin. Ja sopivasti sainkin niitä tehtyä viime keskiviikon vaatekutsuille.
Jauhe on rakeista ja "rouskuvaa", joten ihan samanlaista pehmoista pullaa tästä ei tule. Mutta maku oli kyllä hyvä, vaikka hieman olinkin skeptinen ;) En ihan kokonaan uskaltanut lähteä korvaamaan kaikkea vehnäjauhoa tällä, mutta jotain suolaista voisin kokeilla kokonaan tästä jauheesta. Tein nämä laktoosittomista aineista ja sisälle laitoin vaniljakastiketta ja uuniomenahilloa.
"Bullram Bake on karkea neutraalinmakuinen soija- ja munaproteiinijauhevalmiste, jolla voit korvata ruoanlaitossa normaalisti käyttämäsi vehnäjauhon. Bullram Bake on paitsi äärimmäisen proteiinipitoinen (70%), myös täysin laktoositon ja gluteeniton. Bullram Bake sopii suolaiseen ja makeaan leivontaan."
Suosittelen kokeilemaan!
Ja siihen onkin kohta jollain onnekkaalla mahdollisuus :)
Mikäli nimittäin kiinnostuit tuotteesta, arvon yhden erän tätä jauhetta tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken 16.3 mennessä . Samalla kysyisinkin, olisiko jotain , mitä toivoisit löytäväsi blogistani? Mielellään otan ruusuja ja risuja vastaan, jotta saan annettua teille antoisan herkullisen blogin :D
Proteiinipitoiset pullataskut
2,5 dl maitoa / kookosmaitoa / mantelimaitoa
25 g hiivaa
1 kananmuna
vajaa tl suolaa
1 dl sokeria
4 dl BullRam proteiinijauhetta
n. 3,5 dl vehnäjauhoja
100 g margariinia/ voita
½ rkl kardemummaa
Täyte
1 pss Blå Band vaniljakastiketta + 2 dl maitoa
Uuniomenahilloa ( Ohje täällä )
Päälle
Vettä ja hienoasokeria
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva sekaan.Sekoita joukkoon muna. Lisää suola ja kardemumma
- Lisää proteiinijauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot, joihin on sekoitettu suola , vähitellen. Vaivaa hyvin
- Lisää sulatettu margariini ja alusta kunnes margariini on imeytynyt taikinaan ja irtoaa kulhon reunoista
- Kohota lämpimässä paikassa ( itse kohotan aina lämmitetyssä mikrossa liinan alla ) n. 30 min.
- Tee kohotuksen aikana vaniljakiisseli vatkaten jauhe kylmään maitoon ja anna tekeytyä jääkaapissa hetki
- Jauhota pöytä kevyesti jauhoilla, tee taikinasta pötkö ja leikkaa 12-20 osaan. Pyöräytä palat palloiksi ja kauli ovaalin muotoiseksi jokainen
- Laita vaniljakastiketta ja hilloa jokaisen "letun" melkein keskiosaan. Itse käytin tupapursotinpussia, jolla sain tasaisesti molemmat täytteet . Voit myös käyttää erillisia pursotuspusseja tai ihan lusikoida täytteet
- Sivele hieman vettä/ kananmunaa reunoille ja paina reunat kiinni
- Paista voitelemattomana keskitasolla 225 asteessa n. 8-10 min tai kunnes on kullanruskeita
- Sivele hieman jäähtyneiden pullien yläosa vedellä ja dippaile sokeriin
Lisää Bullramista löytät klikkaamalla alla olevaa logoa
Yhteistyössä:
EDIT.! En ole saanut yhteyttä/vastausta voittajaan. Jotta Bullrami saisi lähetettyä voiton, arvoin uuden voittajan samalla tavalla. Arpa napsahti nro 2 " T":lle ! Laitan viestiä ja toivon pikaista vastausta ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.