Ajattelinpa postata pitkästä aikaa ( kerrankin... ).
Mies lähti tyttöjen kanssa mökille laittamaan paikkoja valmiiksi talvea varen ja minä sain omaa aikaa yksin kotona!
Olin jo jonkinaikaa vesi kielellä miettinyt ihanaista pastaa, pinaattiakin tuli ostettua tuoreena ensimmäistä kertaa jo jokin aika sitten. Kukaan muu meillä ei sellaista pastaa söisi, joten teinpä nyt itselle iltaruuaksi. Ja herkkua oli!
4 annosta
150 g tuoretta pinaattia
1 valkosipulinkynsi
2 tl raastettua sitruunan kuorta
1 rkl sitruunan mehua
1-2 dl cashewpähkinöitä
Maun mukaan aurajuustoa
1 rkl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 dl ruokakermaa
300 g tagliatelle-nauhapastaa
1 dl parmesaanijuustoraastetta
4-8 palaa broilerin sisäfilepaloja
- Huuhdo pinaatinlehdet ja silppua niitä hieman
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi
- Raasta hyvin pestystä sitruunasta kuori ja purista mehu
- Paahda hieman pilkotut cashewpähkinät kevyesti pannulla
- Kuullota pinaattia öljyssä paistokasarissa pari minuuttia ja lisää joukkoon valkosipuli, sitruunankuoriraaste, sitruunanmehu, suola pippuri ja ruokakerma. Lisää myös oman maun mukaan aurajuustoa
- Paista broilerit
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi kattilasta ja sekoita kastike pastan joukkoon
- Lisää joukkoon cashewpähkinät ja parmesaaniraaste
- Kokoa annos ja nauti
Kanan tilalla sopisi loistavasti myös paistettu lohi. Ensi kerralla sitten
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.