torstai, 19. tammikuu 2017
Tämä on kertakaikkisen maukasta ja hyvää kakkua kahvin ( tai ihan ilman! ) kera! Ei tarvitse koristeluja tms. Naturellina vaan :D
Vein töihin tätä ja sai kovat kehut. Ne jotka ei kuivakakuista ole koskaan pitänyt, rakastivat tätä.
Minulla oli munan keltuaisia useampi jääkaapissa ja tähän kakkuun sai kivasti niitä upotettua. hje on ystävältäni Irmalta, mutta alkuperäinen jostain leivonta lehdestä.
5 keltuaista
2 dl sokeria
100 g sulatettua voita
1 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl suklaanappeja
1 appelsiinin mehu ja raastettu kuori
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi
- Lisää sulatettu voi ja appelsiinin mehu sekä raaste ja sekoita tasaiseksi
- Lisää maito ja jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe, vuorotellen taikinaan
- Pilko suklaanapit pienemmäksi tai käytä pieniä valmiita suklaanappeja . Lisää ne lopuksi käännellen taikinaan
- Kaada silikoniseen vuokaan tai voideltuun ja jauhoitettuun normi vuokaan
- Paista n. tunti 180 asteen uunissa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.