sunnuntai, 23. joulukuu 2018
Näihin törmäsin jo viime vuonna Kakkuviikarin blogissa, ja muistin nyt tänä vuonna. Ovat jääneet kutkuttamaan mieleen ja pakko oli testata. Todella kiva yhdistelmä kookosta ja kirsikkaa, vaikka en olisi itse heti uskonut mieltyväni. Kyllä näitä helposti parikin keksiä uppoaa suuhun XD
Tein samantien tuplasatsin, jotta saisin näistäkin pienet herkut muiden joukkoon ystäville annettavaksi
200g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 prk (160g) punaisia kirsikoita sokeriliemessä
1 dl kookoshiutaleita (+ hieman pinnalle)
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri keskenään valkoiseksi vaahdoksi . Lisää sitten kananmuna joukkoon, samalla voimakkaasti sekoittaen. Kaada sekaan myös pieneksi pilkotut kirsikat
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne voi-sokeriseokseen. Sekoita massa tasaiseksi ja muotoile sitten "pötköksi" kelmun sisälle, jääkaappiin
- Ota taikinapötköt jääkaapista ja anna lämmetä niiden hetki. Pyörittele ne sitten kookoshiutaleissa ja leikkaa n. 0,5cm viipaleiksi. Muotoile ja laita ne sitten uunipellille, leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.