Ja tottahan toki perinteisiin kuuluu myös tehdä kasa tippaleipiä , suklaaspritsauksen kera :D

11182274_10152993403077880_5225897469921

Tippaleivät

3     munaa

2½   dl  maitoa

½  dl  sokeria

2  tl  vaniljasokeria

4  dl  vehnäjauhoja

ripaus suolaa

Kypsentämiseen

öljyä tai kookosrasvaa

- Vatkaa munat, lisää maito ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi

- Pane taikina muovipussiin ja sulje pitävällä solmulla. Tee kulmaan pieni reikä, josta pursottaessa tulee spagetin paksuista nauhaa

- Kuumenna rasva padassa. Pane pohjalle säilyketölkki, josta on poistettu pohja ja kansi

- Pursota taikinaa ristiin rastiin. Kun taikina on hyytynyt, voit poistaa purkin esim. pihdeillä ja siirrä toiseen kohtaan. Pursota uusi tippaleipä

- Kypsennä molemminpuolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät leivonnaiset reikäkauhalla valumaan lautaselle talouspaperin päälle

- Siivilöi jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria

11143726_871867722873325_199232802767433

Leijuvien ilmapallojen ohjeen löydät Peggyn pieni punainen keittiö -blogista

11182062_871867689539995_459292898252303