Tässä muutama varteenotettava iltapaehdotus. Eikait sitä ihan rasvalta välty, mutta.... ;)
Olen täysin ihastunut tortillalättyihin tehtäviin pikku pitsoihin, niistä tule ihanan rapea pohja, ja on pientä kevyehköä syötävää. Riippuen tietenkin mitä kaikkea siihen laittaa :D
Mutta nyt halusin kokeilla quesadilloja.
Quesadilla on juustolla ja muilla suolaisilla täytteillä täytetty puolikuun muotoon taitettu vehnä- tai maissitortilla. Alkuperältään meksikolainen ruoka on saanut nimensä espanjankielen sanasta queso.
Näihin laitoin pulled porkia, maissia, sipulia, tomaattisoosia, tuoretta basilikaa ja paaljon juustoraastetta.
-SEkoita täyte, levitä tomaattisoosia molemmille lätyille. Levitä täytettä toiselle lätylle, lisää basilika ja reilusti juustoraastetta. Nosta toinen lätty päälle kanneksi. Paina tiiviisti yhteen
- Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta tai kunnes juusto sulaa. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi. Tarjoa heti. Lisänä voit tarjota salsakastiketta ja jalapenoja.
Toinen hyvä ehdotus on Havaijinleipä
2 kpl
2 moniviljapaahtoleipää
1 rkl sinappia
1 rkl ketsuppia
2 suurta viipaletta savukinkkua
1 tomaatti
2 ananasrengasta
Sivele leipäviipaleille ketsuppia ja sinappia. Aseta päälle kinkkuviipale, pari tomaattiviipaletta ja ananasrengas.
2. Riko kananmunien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon juustoraaste ja pippuri. Lusikoi seos leiville ja kuorruta leipiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoa havaijin leipä salaatin kanssa.
Bon apetit!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.