Joskus kaipaa jotain suolaista, samassa muodossa kuin makeaa söisi. Tässä maukkaan mehevät muffinssit, joissa maistuu lohi ja katkarapu. Mehevyyden näihin antaa kesäkurpitsa ja turkkilainen jogurtti
24 kpl
3 munaa
400 g kreikkalaista jogurttia
150 g savugraavilohta/ savulohta
50 g katkarapuja sulatettuna
1 tl soodaa
5 dl vehnäjauhoja
½ dl kauraleseitä
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä
n. 5 dl raastettua kesäkurpitsaa
½ tl suolaa
mustapippria, sitruunapippuria
- Vispaa munat vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti, hienonnettu lohi ja katkaravut, kesäkurpitsaraaste ja mausteet
- Lisää sekaan jauhot, joihin sekoitettu sooda ja viimeiseksi rypsiöljy
- Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan, kunnes muffinssit ovat kullanruskeita
Kuorrute
1 prk maustettua tuorejuustoa / maustam. tuorejuustoa
Maustettu, jos käytät maustam. tuorejuustoa
tilliä, katkarapuja, lohta.. koristeeksi
- Sekoita tuorejuusto ja creme fraiche vatkaimella sekaisin ja mausta. Pursota muffareiden päälle ja koristele
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.