Täytekakkuja täyttäessä tulee yleensä tehtyä liikaa täytettä. Eräästä kakusta jäi vadelmamoussea yli, joten laitoin sen pakkaseen muottiin ja hyydytin kakuksi. Pakkasesta löytyi myös hieman suklaakakkupohjaa, jonka laitoin pohjaksi hyytyneen moussen päälle ( jäi siis kumotessa pohjaksi )
Päälle valuttelin suklaa ganachea, teen sen aina tällä ohjeella
1 dl kermaa ja 100 g tummaasuklaata, nokare voita ( kuumenna kerma, sulata pilkottu suklaa joukkoon ja lisää voi. Jäähdytä juuri sopivaksi )
Päälle sirottelin Dr.Oetkerin uutuutta, pakastekuivattuja vadelmamuruja ja nämä pääsiäistipuset, jotka on tullut tehtyä pääsiäistä varten marengista ( ohjeen tipusiin löydät täältä ).
Herkun vein Pitkänäperjantaina töihin mukana
Tässä kakku ilman päällystä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.