Heipä hei ja terkut hiljaiselosta!
Tämä terveydellinen ja taloudellinen tilanne vetää hiljaiseksi.. Ajatuksia on monia...

Tämän hetkinen tilanne on tyhjentänyt kalenteriani reippaasti ja eikä ymmärrettävistä syistä haluta ( saa ) juhlia järkätä ja sinne herkkuja tilata. Tämä kosahtaa tuntuvasti pienyrittäjän arkeen ja tuloihin.
Onneksi tämä ei ole se varsinainen työni, mutta toiminimen laitoin pystyyn tarvittavia lisätuloja tuomaan sekä se on ollut oma henkireikä ja harrastus, mielen virkistys, varsinaisen työni rinnalla.
Varsinaisessa työssäni olen nyt yksi "eturintamalla" työskentelevä hoitotyöläinen, kiirettä pitää ja takaraivossa paukuttaa "jaksa jaksa jaksa!"

Muutama tilaus on vielä kalenterissa, joista olen erityisen kiitollinen tällaisena aikana. Kiitollinen olen teille kaikille asiakkailleni myös <3

Isoja juhlia kun ei saa järjestää, teen kuitenkin  myös noita 10h koossa olevia kakkuja, myös juustokakkuja saa 8-10h koossa tällä hetkellä. Joskus voi herkutella myös ihan oman perheen kesken ;)

Pääsiäiseksi ajattelin porkkanaleivoksia tai pieniä porkkanakakkuja, mahdollisesti 10h suolaisia piirakoita (luultavasti kasvis ja joku muu ) sekä suussa sulavia suklaaleivoksia, 4 leivoksen pakkauksissa. Myös pääsiäisen pastellisia makumarenkeja , mikäli toivetta on :)

Äitienpäiväksi olisi taas tulossa kamppiskakkuja ja mahdollisesti noita piirakoita ja suklaaleivoksia.

Miltäs kuulostaisi???Olisiko kiinnostusta??

Kirjoittelen saman sepustuksen tänne kuin fb sivujeni puolelle. Taitaa sitä kautta enempi tilaukset tulla, mutta ajattelin nyt myös blogin puolelle päivittää asiasta.

Herkkuja hakiessa, tulethan terveenä! Itse riskiryhmään kuuluvana ja työrintamalla terveenä pysyttävänä arvostaisin sitä :)
Vaika joskus on ihana muutama sananenkin vaihtaa, pidetään nyt noutohetki pikaisena ;)

Nyt kun on hieman aikaa enempi kotiakkin joskus leipoa, leivoin eilen helppoja sämpylöitä. Ohjeen löydät täältä
https://www.soppa365.fi/reseptit/fantastinen-leipa-0
Kokeilkaahan tekin!

Kiitos jos jaksoit lukea loppuun, ja koittakaamme pysyä terveinä. Tsemppiä kaikille

 

Kuvan mahdollinen sisältö: jälkiruoka, ruoka ja sisätila

Seuraavaksi pommitankin kakut, mitkä tullut tehtyä ennen tätä isontunutta korona pandemiaa

P.s Herkkuja voi tilata Fb Leivontanurkka kautta tai leivontanurkka@wippies.fi