Tämä herkku voikkarikakku meni ystäväni lapsien syntymäpäiville. Sain myös itse maistaa sitä, ja herkullista oli!
Porotäyte
300 g pororouhetta
2 dl kurkkusalaattia
2 prk ranskankermaa
400 g savuporotuorejuustoa
5 ketettyä kananmunaa
Kostutus
3 dl maitoa
Kuorrutus
1 prk ruohosipulituorejuustoa (200g)
1 prk ranskankermaa
Täysjyvä paahtoleipää (3x4 )
Päällä
Persiljaa
Herneenversoja
Salaattia
Miniluumutomaatteja
Kylmäsavuhärkää
Valmista täyte. Vaahdota tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää vaahtoon pororouhe ja mausta mustapippurilla.
Leikkaa leivistä reunat pois ja laita 3 x 3 viipaletta tarjoilualustalle.
Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle kurkkusalaattia. Levitä kolmasosa porotäytteestä kurkkusalaatin päälle. Lado taas kerros leipiä ja levitä toiseen väliin viipaloidut keitetyt kananmunat. Levitä niiden päälle porotäytettä.. Kolmanteen väliin taas kurkkusalaattia ja porotäytettä. Lado vielä päälle yksi leipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Koristele.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.