Mikä olisi kaikkein parhaini ja maistuvin tapa aloittaa vapaapäivä tai viikonlopun aamu?
Mustikkapannarit!
Nämä toivat mieleen myös muistot 8 vuoden taakse, kun kävimme häiden jälkeen syksyllä NY reissulla. Söimme yhtenä aamuna Central Parkissa Loeb Boathousessa (venevaja) kuuluisia pannukakkuja. Jotenkin ne narskuivat hampaissa, mikä ei niinkään miellyttänyt..
Nämä kotona tehdyt maistuivat kyllä paremmilta ;)
Kaihoten kyllä muistelen matkaa...Voi kun pääsisi uudestaan! ( Luottokortit tarvitsisi olla silloin täydet XD )
10-15 kpl
2 dl maustamatonta jogurttia / turkkilaista jogurttia
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
3/4 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
½ tl kardemummaa
1 rkl rypsiöljyä/ sulatettua voita
1 dl mustikoita
- Sekoita jogurtti ja munat. Mittaa jauhot ja yhdistä niihin muut kuivat aineet. Sekoita kuivat aineet jogurtti-munaseokseen. Lisää taikinaan rasva ja pakastemustikat
- Kuumenna esim. teflonpannulla rasvaa ja paista taikinasta 10 kpl Ø noin 15 sentin pannukakkua.
- Tarjoa halutessasi mustikkapannukakkujen kanssa vaahterasiirappia ja vaahdotettua vaniljakastiketta
Nautinnollista aamupalaa !
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.