Mikä olisi kaikkein parhaini ja maistuvin tapa aloittaa vapaapäivä tai viikonlopun aamu?

Mustikkapannarit!

Nämä toivat mieleen myös muistot 8 vuoden taakse, kun kävimme häiden jälkeen syksyllä NY reissulla. Söimme yhtenä aamuna Central Parkissa Loeb Boathousessa (venevaja) kuuluisia pannukakkuja. Jotenkin ne narskuivat hampaissa, mikä ei niinkään miellyttänyt..

Nämä kotona tehdyt maistuivat kyllä paremmilta ;)

Kaihoten kyllä muistelen matkaa...Voi kun pääsisi uudestaan! ( Luottokortit tarvitsisi olla silloin täydet XD )

image.jpg

10-15 kpl

2  dl  maustamatonta jogurttia / turkkilaista jogurttia

3        kananmunaa

2  dl   vehnäjauhoja

3  rkl  sokeria

3/4 tl  suolaa

1   tl   leivinjauhetta

½  tl   kardemummaa

1   rkl  rypsiöljyä/ sulatettua voita

1   dl   mustikoita

 

- Sekoita jogurtti ja  munat. Mittaa jauhot ja yhdistä niihin muut kuivat aineet. Sekoita kuivat aineet jogurtti-munaseokseen. Lisää taikinaan rasva ja pakastemustikat

- Kuumenna esim. teflonpannulla rasvaa ja paista taikinasta 10 kpl Ø noin 15 sentin pannukakkua.

-  Tarjoa halutessasi mustikkapannukakkujen kanssa vaahterasiirappia ja  vaahdotettua vaniljakastiketta

image.jpg

Nautinnollista aamupalaa !

image.jpg