Näin vuoden vaihtuessa iskee aina se "sisustushulluus". Mitään isoahan ei voi tehdä, kun sitten se menisi ihan tyyliin *keittiö- tai kylppäriremppa* Hahhaa! Mutta aina jotain pientä.. Johan tässä on reilu 4 vuotta asuttu, mutta ei ole vielä sen näköinen kuin kokonaan haluisi.

Olkkarin yksi seinä on pitänyt maalata jo viime vuonna, maalitkin hankittu, mutta se on vaan jäänyt. Nyt bongasin kaverilta koivutapetin, joka on ollut mielessä jo myöskin kauemmin. Nyt siis jää maalaaminen ja koivut tulkoon! ( vaikka mies valittaakin, että on allerginen ;)  ) Tänään sitten haettiin tyttöjen kanssa tapetit ja toivon mukaan ehdin tapetoimaan tässä viikonlopun aikana. Myös tyttöjen huoneeseen pitäisi saada seiniin tähtiä.

Olkkariin                                                       Tyttöjen huoneseen

z9si8qu9c07lwtfe-normal.jpg            79-0455-normal.jpg

Vaikka en ole oikein sisustuspuolta tänne blogiini päivitellyt, ajattelin nyt laitella. Ja sitä mukaan, jos joku inspiraatio iskee!


IMG_3337-normal.jpg

Sisustusteksteihin olen hullaantunut myös, mutta niitä löytyy meiltä vasta kaksi. Tämä on viimeisin, ja on niiin osuva meille! Sen kun muistaisi aina päivän päätteeksi ;)

 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!