Tämä kakku eimitään kuorrutuksia tarvitse, koska tämä on niin mehevä ja maukas ilman mitään. Mutta jos haluat, voit tehdä tomusokeri+sitruunamehu+vesiseoksen ja valutella päälle. Itse koristelin pienen kakun kotiin näin ja marengeilla jotka löytyi vielä. Naturellin vein töihin

4C725A76-56A6-4A66-B71B-D2F794EFEEFD.jpg

 

5 keltuaista

2 dl sokeria
100 g sulatettua voita
1 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl suklaanappeja
 ½ appelsiinin mehu ja raastettu kuori
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
 
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri  vaahdoksi
- Lisää sulatettu voi ja appelsiinin mehu sekä raaste ja sekoita tasaiseksi
- Lisää  maito ja jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe, vuorotellen taikinaan
- Pilko suklaanapit  pienemmäksi tai käytä pieniä valmiita suklaanappeja . Lisää ne lopuksi käännellen taikinaan
- Kaada silikoniseen vuokaan tai voideltuun ja jauhoitettuun normi vuokaan
- Paista n. tunti 180 asteen uunissa