keskiviikko, 18. lokakuu 2017
Tämä kakku eimitään kuorrutuksia tarvitse, koska tämä on niin mehevä ja maukas ilman mitään. Mutta jos haluat, voit tehdä tomusokeri+sitruunamehu+vesiseoksen ja valutella päälle. Itse koristelin pienen kakun kotiin näin ja marengeilla jotka löytyi vielä. Naturellin vein töihin
5 keltuaista
2 dl sokeria
100 g sulatettua voita
1 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl suklaanappeja
½ appelsiinin mehu ja raastettu kuori
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
- Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi
- Lisää sulatettu voi ja appelsiinin mehu sekä raaste ja sekoita tasaiseksi
- Lisää maito ja jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe, vuorotellen taikinaan
- Pilko suklaanapit pienemmäksi tai käytä pieniä valmiita suklaanappeja . Lisää ne lopuksi käännellen taikinaan
- Kaada silikoniseen vuokaan tai voideltuun ja jauhoitettuun normi vuokaan
- Paista n. tunti 180 asteen uunissa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.