Tein jo jokin aika sitten tätä herkkua välipalaksi, mutta unohdin postailla blush
Oikein oli ihanaa, ja meidän pienemmälle neidille upposi myöskin oikein hyvin

Kiisselistä saa erilaisilla tarjoilutavoilla oikein juhlavan, tässä kaksi esimerkkiä;

Iittalan Tapio valkoviinilasissa



Coktail lasissa


Kiisseli 4:lle

* 5 dl punaviinimarjoja
* 1 l vettä
* 1,25 dl sokeria
* 1 rkl perunajauhoja
* ½ dl vettä

Mittaa viinimarjat, vesi ja sokeri kattilaan, keitä n. 15 minuuttia.
Siivilöi marjojen kuoret pois ja kaada mehu takaisin kattilaan.
Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada seos ohuena nauhana
mehun joukkoon koko ajan sekoittaen.Laita kattila levylle ja
kiehauta.Kaada kiisseli tarjoiluastiaan, ripottele pinnalle
sokeria, ja peitä astia kelmulla.

Koristele mielesi mukaan
Päälle esim. rahkaa, kermavaahtoa tai kuten kuvissa vatkattua flora vanillaa
Sekä herukoita