Nämä herkullisen mureat suklaiset keksit sopivat niin juhlapöytään kuin arkeenkin. Nyt tuli tehtyä näitä suklaaruusuja YO-lakin saaneen juhlapöytään. Joskus pidin ihan kamalana ( jostain syystä ) voi-sokeriseoksen vaahdottamista. En enää. Voi pohjaisissa herkuissa on tärkeää, että voi on todella pehmeää. Näin saat nopeammin kauniin kuohkeaa vaahtoa. Eli nosta voi jo edellisenä päivänä pöydälle pehmenemään ;)

68484D37-EB7C-4495-8A5E-67266F9F6A06.jpg

50-70 kpl koosta riippuen

400g voita
200g sokeria
400g vehnäjauhoja
20g leivontakaakaota

Suklaata ruusukkeiden keskustaan

- Vaahdota voi ja sokeri huolella (15-20min). Sekoita kuivat aineet keskenään ja sen jälkeen sekoita varovasti ne rasvasokerivaahtoon

- Täytä pursotinpussi massalla. Pursottele ruusukkeita pellille leivinpaperin päälle, jätä leviämisvaraa (iso tähtitylla)

-  Paista 180-asteisessa uunissa noin 8minuuttia

- Purosttele pienet nokareet sulatettua suklaata ruusukkeiden keskustaksi