Nämä herkullisen mureat suklaiset keksit sopivat niin juhlapöytään kuin arkeenkin. Nyt tuli tehtyä näitä suklaaruusuja YO-lakin saaneen juhlapöytään. Joskus pidin ihan kamalana ( jostain syystä ) voi-sokeriseoksen vaahdottamista. En enää. Voi pohjaisissa herkuissa on tärkeää, että voi on todella pehmeää. Näin saat nopeammin kauniin kuohkeaa vaahtoa. Eli nosta voi jo edellisenä päivänä pöydälle pehmenemään ;)
50-70 kpl koosta riippuen
400g voita
200g sokeria
400g vehnäjauhoja
20g leivontakaakaota
Suklaata ruusukkeiden keskustaan
- Vaahdota voi ja sokeri huolella (15-20min). Sekoita kuivat aineet keskenään ja sen jälkeen sekoita varovasti ne rasvasokerivaahtoon
- Täytä pursotinpussi massalla. Pursottele ruusukkeita pellille leivinpaperin päälle, jätä leviämisvaraa (iso tähtitylla)
- Paista 180-asteisessa uunissa noin 8minuuttia
- Purosttele pienet nokareet sulatettua suklaata ruusukkeiden keskustaksi
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.