Nämä herkut tein sitten kotiin isänpäiväksi. Oli muuten hyvää!

IMG_2802.JPG

Taikina

1½ dl
150 g
3 kpl
100 g
1 tl
1 tl
1½ dl
1/2


1/2
2   dl




 


Sokeria
Voita
Kananmunia
Hasselpähkinä- rouhetta
Vanilliinisokeria
Leivinjauhetta
Vehnäjauhoja
doppel nougat patukka


doppel nougat
kuohukermaa



 

-  Kiehauta kattilassa voi ja sokeri koko ajan sekoittaen.
-  Anna seoksen jäähtyä.
-  Sekoita kuivat aineet keskenään.
-   Lisää voi-sokeriseokseen munat yksitellen.
-  Lisää kuivat aineet.
-   Jaa taikina muffinsivuokiin ja paina palanen nougattia keskelle

- paista 175°C:ssa noin 15 minuuttia.
 

Päällinen

- Sulata nougat ja vatkaa kerma

- Yhdistä sula nougat ja kerma

- Pursota haluamallasi tavalla

- Voit koristella ruskealla sokerilla tai hasselpähkinöillä