torstai, 14. marraskuu 2013
Nämä herkut tein sitten kotiin isänpäiväksi. Oli muuten hyvää!
Taikina
1½ dl
150 g
3 kpl
100 g
1 tl
1 tl
1½ dl
1/2
1/2
2 dl
|
Sokeria
Voita
Kananmunia
Hasselpähkinä- rouhetta
Vanilliinisokeria
Leivinjauhetta
Vehnäjauhoja
doppel nougat patukka
doppel nougat
kuohukermaa
|
- Kiehauta kattilassa voi ja sokeri koko ajan sekoittaen.
- Anna seoksen jäähtyä.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää voi-sokeriseokseen munat yksitellen.
- Lisää kuivat aineet.
- Jaa taikina muffinsivuokiin ja paina palanen nougattia keskelle
- paista 175°C:ssa noin 15 minuuttia.
Päällinen
- Sulata nougat ja vatkaa kerma
- Yhdistä sula nougat ja kerma
- Pursota haluamallasi tavalla
- Voit koristella ruskealla sokerilla tai hasselpähkinöillä
|
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.