Taas on yhdet vaatekutsut takana. Ystäville on aina hyvä kokeilla uusia juttuja, tällä kertaa mm. nokkoslettuja täytettyinä jauheliha-vuohenjuustolla. Suosittelen kokeilemaan!
Nokkosletut
- Sekoita munat maitoon tai veteen, mausta liemi suolalla ja sokerilla sekä huuhdotuilla ja silputuilla, nuorilla nokkosenlehdillä. Kuivatut nokkosenlehdet voi lisätä taikinaan sellaisenaan. Sekoita jauhot ja leivinjauhe taikinaan ja anna taikinan turvota puolisen tuntia viileässä
- Paista letut (1 pieni soppakauhallinen taikinaa lettua kohden) öljytilkan kanssa
Voit täyttää letut mielitäytteilläsi. Itse käytin täytteeseen jauhelihaa, punasipulia, paprikaa, vuohenjuustoa, hieman tuorejuustoa. Maustoin suolalla, valkosipulijauheella, viispippurilla, basilicalla, chilijauheella
- Laita täytettä lettuun ja rullaa lettu. Laita letut leivinpaperille pellille, sauma alaspäin. Ripottele hiemanjuustoraastetta pääle ja paista 150 asteessa hetki
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.