Vaikka maassa on nyt lunta ja pakkasta ilmassa, ei näitä sulaneita lumiukkoja voi vastustaa! Näitä on näkynyt monissa blogeissa, niin oli pakko minunkin ;) Tein nämä kylläkin jo ennen joulua, jolloin ei ollut vielä lunta ja oli aika osuvia säähän nähden .

Mutta sitten arvontaan! Piti laittaa pystyyn jo hyvissä ajoin ennen joulua, mutta on ollut hieman kiireistä..Mutta nyt sitten :)

Osallistua voit jättämällä terkut tähän alle ja vaikka kertomalla mitä herkkuja olet ajatellut Uutena Vuotena mahdollisesti tehdä? Ehkäpä saisin samalla itse uusia ideoita ;)

Osallistumisaikaa on 30.12 klo 22 asti ja voittajan arvon seuraavana päivänä, vielä tämän vuoden puolella. Ilmoitan voittajasta 2.1.2015. Muista jättää s-postisi tai muu yhteystietosi
Palkinto on vielä yllätys, eiköhän ainakin osittain liity leivontaan.

*Vink* Laitan arvonnan pystyyn myös Fb:n puolelle, joten voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla myös sitä kautta ;).
( eri palkinto)

 

*Edit.   Lumiukot olen tehnyt ensin paistamalla haluaman kokoiset ja muotoiset piparit ( tässä pyöreitä). Laitetaan hieman keskustasta sivuun vihreän kuulan tai finlandia kuulan puolikas.
Valutetaan pikeeriä kuulan päälle, jolloin se leviää piparille. Hieman voi ohjailla tikulla tms. suuntaa ja muotoa.
Itse tein ensin jämäkämmän pikeerin, jolla pursotin reunat. Sitten täytin alueen hieman löysemmällä pikeerillä. Piti laittaa muutamaan kertaan tuota pikeeriä päälle, jotta sain kuulan kokonaan peittymään (ettei kuulla valkoisen läpi), mutta silloin sai ukot myös näyttämään siltä että useampi pallo näyttäisi sulaneen
Kädet tein sulatetulla suklaalla ja silmät ja napit maalasin pastavärillä. Nenä myös.

IMG_6795.jpg

Onnea arvontaan ja mukavia joulunpyhiä!