Tämän ohjeen nappasin Leivotaan -lehdestä
170 g maapähkinävoita
2 dl vaaleaa siirappia
1 dl sokeria
9 dl riisimuroja
175 g tummaa suklaata
-Vuoraa etukäteen leivinpaperilla 20x25 cm vuoka
-Sekoita maapähkinävoi, siirappi ja sokeri isohkoon kattilaan ja kiehauta sekoitellen, kunnes sokeri sulaa
-Lisää riisihiutaleet sekaan
-Painele massa vuokaan,tasoita
- Sulata suklaa ja levitä massan päälle
-Jätä huoneenlämpöön jäähtymään ja jähmettymään. Leikkaa paloiksi ennenkuin suklaa kovettuu kokonaan
- Nosta palat jääkaappiin ja odota, kunnes suklaa kovettuu kunnolla. Säilytä palasia jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.