Nämä herkulliset suklaaleivokset vievät kielenkin mennessään!
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kaakaojauhe ja leivinjauhe vehnäjauhoihin, siivilöi ja sekoita veden kanssa vuorotellen taikinaan.
Vuoraa leivinpaperilla noin 18 x 26 cm:n uunivuoka. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 60 minuuttia tai kunnes tikulla pistettäessä siihen ei tartu taikinaa.
Kiehauta vadelmat, mikäli käytät ulkomaisia. Valuta.
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Sekoita joukkoon suklaa ja ripottele vadelmat. Levitä kreemi kakkupohjalle. Nosta päälle toinen kakkulevy.
Valmista kuorrutus. Paloittele tumma suklaa. Kiehauta kerma kattilassa ja siirrä syrjään. Sekoita joukkoon suklaapalat ja margariini. Valuta kuorrutus kakun päälle. Anna tekeytyä vähintään tunti jääkaapissa. Leikkaa annospaloiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.