Tämä on kyllä niin kovin suosiossa....On tullut tehtyä nyt aika monta ja loppua ei taida näkyä vielä XD
Tämä kakku oli 35h, välissä maukasta ja raikasta mango-passionmoussea
Mango-passion mousse
( riittää kahteen väliin, 26-28 cm kakkuun )
4 dl mangopyrettä
2 dl passionpyrettä
200 g sitruunatuorejuustoa
1 prk rahkaa
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 dl kuohukermaa
8 liivatetta
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
- Vatkaa vaniljakastike ja kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita hyvin
- Ota hieman pyreestä sivuun ja kuumenna se mikrossa. Sulata liivatteet siihen
- Lisää pyreet kermaseokseen ja sekoita tasaiseksi
- Lisää liivateseos koko ajan kermaseosta vatkaten samalla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.