Ystävänpäivä viikonloppuna oli tarkoitus viettää esikoisen 8- v synttäreitä. La piti olla kaverisynttärit elokuvan ja herkkujen merkeissä ja su sukulaisten kestittely. Noh, nuorimmainen sai vesirokon ja piti peruuttaa. Kakkupohja oli tullut jo tehtyä, joten su kahviteltiin kuitenkin ,hieman vähemmällä määrällä sukulaisia.

Ystävänpäivä kun oli myöskin kyseessä, tuli mieleen tällainen ihana herkkupläjäys! Ja oli kyllä myös jättemaistuva :D

image.jpg

Sisällään gluteiiniton pohja, suklaa-, mansikka- ja mangomoussea. Päällä kermakerros, reunat liukuvärjättynä. Päällä valuva ganache ja kermaruusukkeet. Kakun kruunasi päällä olevat jättimansikat kastettuna ganacheen sekä omatekoisia marenkeja.

Eikä ollut todellakaan liian makea tai äklö! Itse enpidä ollenkaan liian makeista, ja jotenkin tuntuu, että sellaisia en osaakkaan tehdä ;)

Toiseen väliin pursottelin sekaisin kahta moussea tähän tyyliin. Eikä muuten jää viimeiseksi kerraksi, oli muuten hyvää.

IMG_4379.jpg

Maistuisiko pala ?

Tällä kakulla osallistuin myös jokunen aika sitten ElonenOy :n Ystävänpäivä kilpailuun ja voitin. Sain viime viikonloppuna noutaa ison laatikon täynnä herkkuja ( kuva alempana )

image.jpg

image.jpg        image.jpg

Seuraavana päivänä pidin Nosh -vaatekutsut, jossa herkuteltiin sitten myös puolikkaalla herkkupläjäyskakulla

image.jpg

Tämä oli ElonenOy :n lähettämä palkinto. Valtavasti kaikkea. Onneksi mahtui pakkaseen osa ;)

image.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille!

IMG_4363.jpg