Tässä hieman terveellisempi, mutta erimakuisempi pikku-herkku :)
n. 80 kpl
2½ dl cashewpähkinöitä yön yli liotettuna
½ dl hunajaa
3 pehmeää taatelia
½ tl vaniljauutetta
ripaus merisuolaa
( + ½ pipetillistä toffeesteviaa )
- Lämmitä uuni 75 asteeseen. Huuhtele liotetut pähkinät ja kaada ne tehosekoittimeen. Lisää hunaja
- Kuori taatelit ja poista kivet. Mikäli taatelit on kuivahkoja, liota niitä hetki. Kuivilla taateleilla ei onnistu
- Lisää vaniljauute ja merisuola. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi
- Tarkasta maku ja lisää halutessasi jotain maustetta
- Lusikoi seos pursotuspussiin. Laita pellille silikoninen alusta tai leivinpaperi ja pursota pieniä pisaroita
- Paista uunissa 75 asteessa n. 3 tuntia
- Valmiit pisarat ovat hieman pehmeitä ja nahkean tuntuisia mutta kiinteitä. Anna jäähtyä
- Säilytä ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.