Pohja
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja/ gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl vettä
1 dl raastettua porkkanaa
Täyte
260 g kesäkurpitsaa
muutama kukinto parsakaalia
½ paprika
1 punasipuli
2 dl fetaa
150 g creme fraichea
3 dl kermaa
1 dl kreikkalaista jogurttia
2 kananmunaa
2 rkl tuoretta tmjamia
basilicaa, mustapippuria, suolaa, valkosipulijauhetta
1-1½ dl maukasta juustoraastetta
- Sekoita perunasosejauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää joukkoon kylmä margariini. Nypi murumaiseksi seokseksi. Kaada joukkoon vesi ja lisää porkkanaraaste. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi
- Taputtele taikina vähän pienemmälle pellille kuin normi pelti, pohjalle ja reunoille
- Esipaista pohjaa 200 asteessa uunin alatasolla 10 minuuttia
- Sekoita kerma, creme fraiche, jogurtti ja munat. Lisää tuore silputtu timjami ja mausteet. Kaada esipaistetun pohjan päälle
- Pilko kasvikset ja ripottele päälle, lisää feta ja juustoraaste
- Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes pinta näyttää kauniin paistuneelta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.