Kaikki kiva päättyy aikanaan, valitettavasti :/

Salaisen leivontaystävän kierros 40 javiimeinen paketti. Myös viimeinen kierros, näin on päätetty.Tai ainakin määrittämättömän ajan verran tauolla. 10 vuotta on kierroksia jatkunut, itse olen ollut mukana kierrokselta 14 alkaen mikä alkoi helmikuussa 2011. Yhtään kierrosta en ole jättänyt väliin, joten vuosia on kertynyt siis reilu 6 ½ vuotta !

Muistan kuinka alussa vain katselin ihastellen toisten saamia paketteja eri blogeissa, ennenkuin uskaltauduin itse mukaan. Ja se todella vei mennessään.

Joka kuukausi sai mietiskellä omalle parilleen mieleisen paketin sisällön tietyllä teemalla ja vuorostaan itse aina sai odotella pakettia noudettavaksi. Joka kk on ollut kuin joululahjaa avaisi :D Niin jännää itä se salainen parini on kerännyt paketin sisälle. Ja kierroksen viimeisen paketin myötä paljastui aina tavalla tai toisella se salainen lähettäjä.

Olen saanut tutustua niin moniin ihaniin blogeihin tämän myötä ja muutaman henkilön olenkin tavannut kasvokkain. Kaikkein mieleenpainuvin oli, kun pidin ensimmäistä kertaa pikku-pihallamme Ravintolapäivänä pop-up kahvilan. Silloin kävi Anne ( kierrokselta 29 parini ) moikkaamassa. SEpä olikin yllätys, ihana sellainen <3

Kiitän siis sydämestäni kaikkia kierroksiin osallistuneita, kiitokset kun olen saanut tutustua niin moneen ihanaan blogiin tämän myötä. Myös iso <3 kaikille emoina sekä varaemoina toimineille

Tämä on kaikille teille

details.jpg

Mutta, nyt vielä viimeiseen pakettiin minkä ehdin vasta nyt postaamaan pitkän työputken jälkeen

Paketista löytyi jälleen kaikkea kivaa

F24435E2-8884-42CB-9A88-818F637E5C19.jpg

- Kortti, missä hologrammi kuva. Muuttuu kun korttia hieman kääntää

- Tuollainen take away kuppi lusikalla, mihin voi pakata vaikka smoothien mukaan

- Kirja täynnä reseptejä ( oli mukana yövuorossa, mutta eihän siellä ehdi mitään lukea.. )

- Nameja :D

- Paperipillejä ja ihania Unicorn muffarivuokia sekä keltaista sokerimassaa

- Mittalusikat ja vihreää koristelugeeliä

Parikseni paljastui Kaura Kauranlumoa blogin takaa. Kiitos kovasti ja ihanaa syksyä ja loppu vuotta sinulle