Alkuperäisesti ohje oli romminmakuinen omenakakku, mutta koska tarjoilin kakkua perhekahvilassa, jätin tuon rommiaromin pois ;) Tuli ihanan kostea ja mehevä.
200 g voita/ margariinia
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
1 1/2 tl soodaa
1 tl kanelia
4 1/2 dl vehnäjauhoja
250 g maitorahkaa
1 omena raastettuna
( n. 15 tippaa rommiaromia)
Vaahdota pehmeä voi/margariini ja sokeri keskenään, lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rahka vuorotellen massaan, sekoita lopuksi omenaraaste ja rommiaromi.
Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.