Ystävämme viettivät yhdistettyinä syntymäpäiviä ja tupareita, viemisinä veimme kakun.

Välissä oli caipirinhamoussea ja valkosuklaamoussea. Tarkoitus oli tehdä kokonaan tuosta caipirinhamoussesta, mutta yllätys yllätys, ei kaupasta (kolmesta!) löytynytkään/ oli loppu! Puolikas pussi oli, joten sen vuoksi vain yhdessä välissä tuota moussea...

Päällinen ja koristeet sokerimassaa.

 

Caipirinhamousse  ( koko kakkuun)

2 prk Philadelphia tuorejuustoa

3dl vispikermaa

3dl tomusokeria

1 pss Caipirinha Drink mixiä (Santa Maria)

4 liivatelehteä

3rkl limemehua tai vettä

Laita liivatelehdet likoamaan. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Lisää Drink mix seokseen. Vatkaa kerma vaahdoksi eri kulhossa. Sekoita liotetut liivatelehdet kuumaan limemehuun ja kaada ne tuorejuustoseokseen. Nostele kermavaahto tuorejuustoseokseen.

 

Valkosuklaamousse  (annos yhteen väliin)

2 – 2 ½ dl Flora Vispiä tai vispikermaa
100 g vaniljatuorejuustoa (Sunnuntai)
130 g suklaata

00aa1.JPG

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljatuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai liedellä vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.

 

 

Kakku odottamassa viemistä ;)