Hyydykekakku, joka vie kielen mennessään. Kakussa maistuu ihana kahvi, mutta pehmeänä. Olen tehnyt tätä ennenkin, mutta laitan ohjeen uudestaan. Ravintolapäivällä oli toinen kakku, mikä meni kaikki :)
Pohja
200 g gluteiinittomia suklaakeksejä
80 g rasvaa
- Murskaa keksit monitoimikoneessa tai pussissa ja kaulimella. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi
- Painele 26 cm irtopohjavuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään
Mokkamousse
7 liivatelehteä
- Lisää jäähtynyt kahvi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen juusto-kermaseokseen ja sekoita tasaiseksi
- Kaada mousse keksipohjan päälle
- Siirrä jääkaappiin jähmettymään ainakin muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli
- Hunnuta kaakaojauheella
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.