Eilen oli postilaatikossa kirje, josta paljastui kirja. Olin ihan hämillään, että mistäs tämä??

Nyt huomasinkin Sly sivulta vastauksen :)

1796602_10152043217647880_1604384574_n-n

Kierroksella 26 on Nescafe tehnyt lahjoituksen rinkiläisille ja tarkoitus olisi testata 1-2 juomaa ja kertoa mielipiteensä. Aika mukava homma!

Poiminta sivulta:

"

Originaali SLY26 kierrokselle saimme lahjoituksena kaikille tämän kierroksen rinkiläisille jaettavaksi kansainvälisen NESTLEN NESCAFÉ osion räätälöimän reseptikirjasen "Kahvidrinkkejä kaikista maailman kolkista".  Se esittelee 24 erilaista kahvijuomaa. Leikkisät kahvidrinkit vievät makumatkalle maailman ympäri. Kaikki herkulliset kahvijuomat valmistuvat kädenkäänteessä perustuen laadukkaisiin NESCAFÉn kahveihin. Ideat ovat Ruotsin NESTLEn erikoiskahvivastaavan Ola Perssonin, sekä kolminkertaisen barista cup -finalistin Daniel Chomieniecin kädenjälkeä, joissa cross kitchen -trendi on tuotu kahvijuomiin. Inspiraation lähteinä ovat olleet eri maiden ruoka- ja juomakulttuurit.

Kirjan jokainen juoma on jännittävä kokonaisuus odottamattomia makuyhdistelmiä.  Kahvin lisäksi niissä on käytetty pähkinöitä, jäätelöä ja karkkeja, sekä eksoottisia hedelmiä, mehuja ja mausteita. - Osassa on käytetty myös alkoholia, mutta SLY Moderaattorin muutamien kokeilujen perusteella hyviä kahvijuomia syntyi ihan ilman terästyksiäkin. - Kauniit ja maistuvat kahvijuomat tuovat uudenlaista nautintoa kahvihetkiin ja tekevät suuren vaikutuksen vieraisiin. Kahvidrinkit syntyvät helposti ilman suurta vaivannäköä, eikä  toteuttamiseen tarvitse edes espressokonetta. Kirjan reseptit toimivat kotona, mökillä tai vaikka veneretkillä......"