Tämä niin herkullinen hilloke sopii niin kanan kanssa salaattiin, kanan tai lihan mausteeksi, kastikkeisiin ja ruoanlaittoon. Ja kuten kuvasta näkyy, hävisi puolet purkista aika nopeaan :D

690CD174-6BA5-412A-8C06-D180EC1A9E92.jpg

Paholaisen hillo

1/2 dl vettä
500 g tomaatteja kaltattuna
1 punainen paprika
2 keltasipulia
2 punaista chiliä
2 yksikyntistä valkosipulia
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1/4 dl punaviinietikkaa
3 1/2 dl hillosokeria

- Kalttaa tomaatit: Tee ristiviilto kantapuoleen, laita kiehuvaan veteen hetkeksi. Niin että alkaa kuori hieman kuoriutua. Ota kattilasta pois ja kuori hieman jäähtyneenä. Pilko pieneksi

- Kuori sipulit, pese paprika ja chilit. Kuutio kaikki pieniksi paloiksi. Voit paloitella chilin sellaisenaan ilman kantaa, jos haluat hillosta erityisen tulista, miedompaa hilloa halutessasi poista siemenet ja kiinnikkeet

- Laita kuutiot, tomaattipalat, vesi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin puolituntia. Lisää etikka, hillosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi

- Purkita puhtaisiin ja kuumiin lasipurkkeihin