Tämän ihanan ja herkullisen ohjeen nappasin alkuperin Kotasavun savupororouhepussin kyljestä. Hieman muuttelin sitä itse ;) Mutta totuus on, että on mielettömän hyvää!
Pohja
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
- Nypi voi ja jauhot murumaiseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele voideltuun piirakkavuokaan tasaiseksi
Täyte
1 pss Savupororouhetta
200 g leipäjuustoa
100-120 g kevätsipulia ja banaanisalottisipulia ( voit käyttää myös purjoa tai normi sipulia)
1 muna
2 dl kermaa
1 dl juustoraastetta ( emmental tai mozarella)
pippuria
Tuoretta basilikaa
- Kuullota pororouhetta ja pilkottua sipulia hetki voissa pannulla, anna hetki hieman jäähtyä
- Levitä pohjan päälle. Lisää paloiteltu leipäjuusto päälle. Lisää hieman tuoretta basilikaa vielä päälle
- Sekoita muna ja kerma, lisää hieman pippuria. Kaada piirakan päälle ja lisää hieman juustoraastetta päälle
- Paista 200 asteessa n. 20-30 min
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.