Tässä taas kakku satoa..


Hunajainen maustekakku

225    g voita
1 1/2 dl Muscovado-sokeria tai fariinisokeria

1      dl juoksevaa hunajaa
2      tl kardemummaa
2      tl kanelia
2      tl inkivääriä
1      tl neilikkaa
1/2   tl maustepippuria
3         munaa
4      dl vehnäjauhoja
2      tl leivinjauhetta
1      dl kuivattuja mansikoita pilkottuna


Vaahdota voi ja Muscovado-sokeri, lisää joukkoon hunaja ja mausteet.
Vatkaa joukkoon munat yksitellen, lisää lopuksi vehnäjauohot, joiden joukkoon olet sekoittanut leivinjauheen ja mansikanpalat.
Paista kakku voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti.

 

Päälle sulatin valkoista suklaata ja lumihiutale strösseleitä.

 

Tässä toinen kakuista paketoituna

Vieressä konvehteja sisältävät rasiat. ( konvehdit omana osiona)

Pikkukakku samalla ohjeella, mutta mansikat jätetty pois.