Myös nämä meni samoihin Yo -juhliin kuin edelliset kinkkukakut

image.jpg

N. 20-25 h

2 pkt isopaahtista

Täyte 1:

300g kylmäsavulohta + graavilohta yhteenä
100g katkarapuja
2prk kylmäsavulohituorejuustoa
1 1/2prk kermaviiliä
2prk creme fraishea
tilliä
valkopippuria

Täyte 2:

3 keitettyä kananmunaa
1/2 prk kermaviiliä
1 prk raejuustoa
valkopippuria
suolaa

Kostutus:

Laimealla kasvisliemellä/ maidolla

Kuorrutus:
1/2prk pippurituorejuustoa
1/2 prk maustamatontatuorejuustoa
1,5 dl kermaa

- Pilko täytteiden raaka-aineet pienen pieneksi kahteen eri kulhoon ja sekoita maitotuotteiden kanssa tasaiseksi massaksi ja mausta

- Levitä leipiä kahteen riviin kolme leipää ja kostuta laimealla ja kylmällä kasvisliemellä leivät

- Levitä kala-katkaraputäytteestä 1/3 osa leipien päälle ja lado uusi leipäkerros täytteen päälle. Huom! lado leivät eri järjestykseen eli esim. nyt keskelle kokonaiset leipä palat ja molemmin puolin puolikkaat, jottei kakkuun tulisi suamaa keskelle joka kerrokseen. kostuta leivät ja levitä munavoitäyte leipien päälle. Lado uudet leivät ja levitä kala-katkaraputäyte kostutetuille leiville ja tee vielä yksi kerros

- Kostuta päälle jäävä leipäkerros ja kääri koko kakku kelmuun. Laita mehustumaan jääkaappiin esim. leikkuulauta painona seuraavaan päivään
- Vatkaa kuorutusta varten kerma vaahdoksi ja sekoita se yhdessä tuorejuustojen kanssa tasaiseksi massaksi. Levitä kakun pintaan ohut kerros kuorrutetta ja koristele haluamallasi tavalla.