Sain sly25 joulukuun paketissa ohjeen ja hieman aineksia tähän herkkuun. Tein puolikkaana pienen kakun itselleni uudeksi vuodeksi, ja herkkua oli ;) Hieman lisäsin ohjeeseen muutaman aineksen. Alkuperäinen ohje oli Kermaruusulta
75 gr voita
rucolanlehtiä
2. Hienonna härkä/poro, mausta sitruunapippurilla
3. Kuutioi kurkku ja omena pieniksi kuutioiksi.
4. Yhdistä liha, tuorejuusto, kurkku ja omena
5. Vatkaa kerma vaahdoksi
6. Puristele liivatelehdet, laita kuumaan sitruunamehuun (toinen 1/2)
7. Kaada liivateseos täytteeseen
8. Lisää viimeisenä kermavaahto.
9. Täyte kaadetaan pohjan päälle ja kelmutetaan, sekä annetaan hyytyä jääkaapissa väh 4-5 h tai seuraavaan päivään.
10. Koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.