Näistä piparisista mokkapalamuffareista lähtee ihana tuoksu ja maku on ihana!

Näitä on kiva tarjota kahvin kera tai pienenä jälkkärinä ECACA8BB-C81D-40C6-BC46-8E448E94A203.jpg

n. 48 kpl pientä
 
3 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanijasokeria
½  tl  pomeranssikuorta
½  tl  neilikkaa
1½  tl  kanelia
½  tl  inkivääriä
1 1/2 dl vettä
150 g voita
 
- Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään
- Sulata voi ja nosta sivuun jäähtymään. Kiehauta vesi
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahdon joukkoon kuivat aineet ja kuuma vesi vuorotellen muutamassa erässä. Lisää lopuksi joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt voi
- Jaa taikinaminimuffinssivuokiin (tai isoihin ). Kannattaa käyttää tukena vielä muffinssipeltiä
- Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat kypsiä. Voit tarkistaa muffinssien kypsyyden cocktailtikulla.  Anna muffinssien jäähtyä ennen kuorrutteen valmistamista
 
Kuorrute
 
2  dl  vispikermaa
½  prk piparirahkaa
1/3 prk  mascarponea
päälle haluamasi koristeet
 
- Vatkaa kerma, lisää joukkoon pehmennetty mascarpone ja rahka. Vatkaa tasaiseksi
- Pursottele muffinien päälle ja koristele

6299A8D8-49B5-44A3-BB9E-F008CAD174AA.jpg