Näistä piparisista mokkapalamuffareista lähtee ihana tuoksu ja maku on ihana!
Näitä on kiva tarjota kahvin kera tai pienenä jälkkärinä
n. 48 kpl pientä
3 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanijasokeria
½ tl pomeranssikuorta
½ tl neilikkaa
1½ tl kanelia
½ tl inkivääriä
1 1/2 dl vettä
150 g voita
- Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään
- Sulata voi ja nosta sivuun jäähtymään. Kiehauta vesi
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää muna-sokerivaahdon joukkoon kuivat aineet ja kuuma vesi vuorotellen muutamassa erässä. Lisää lopuksi joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt voi
- Jaa taikinaminimuffinssivuokiin (tai isoihin ). Kannattaa käyttää tukena vielä muffinssipeltiä
- Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes muffinssit ovat kypsiä. Voit tarkistaa muffinssien kypsyyden cocktailtikulla. Anna muffinssien jäähtyä ennen kuorrutteen valmistamista
Kuorrute
2 dl vispikermaa
½ prk piparirahkaa
1/3 prk mascarponea
päälle haluamasi koristeet
- Vatkaa kerma, lisää joukkoon pehmennetty mascarpone ja rahka. Vatkaa tasaiseksi
- Pursottele muffinien päälle ja koristele
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.