Tässä erittäin maistuva piirakka pohjaa myöten. Helppo muokata myös muihin täytevaihtoehtoihin
Pohja
150 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl spellttijauhoja
1 dl hienoja ruisjauhoja
3 rkl vettä
- Nypi voi ja jauhot murumaiseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Laita täytteen ajaksi kelmussa jääkaappiin
- Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ohkaiseksi ja kippaa irtopohjavuoan/ vuoan päälle, n. 26 cm. Voit myös painella taikinan ohkaisesti vuokaan, reunoille myös
Täyte
1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita
Tölkki ananaspaloja pienennettynä
150 g creme fraichea
1/2 aurajuusto/ aurajuustomurua
1 dl kermaa
1 muna
1 dl juustoraastetta
MiniluumuTomaattia
Mustapippuria, basilicaa, suolaa
-Levitä kinkkusuikaleet , ananaspalat ja murustettu aurajuustopohjan päälle. Ripottele basilikaa päälle
- Sekoita creme fr. , muna ja kerma keskenään. Mausta . Kaada seos täytteen päälle. Painele vielä päälle miniluumutomaatin puolikkaat ja juustoraaste
- Paista 200 asteessa n. 20-30 min
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.