Tässä erittäin maistuva piirakka pohjaa myöten. Helppo muokata myös muihin täytevaihtoehtoihin

image.jpg

Pohja

150  g  voita

1  dl  vehnäjauhoja

1  dl  spellttijauhoja

1  dl  hienoja ruisjauhoja

3    rkl  vettä

- Nypi voi ja jauhot murumaiseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Laita täytteen ajaksi kelmussa jääkaappiin 

- Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ohkaiseksi ja kippaa irtopohjavuoan/ vuoan päälle, n. 26 cm. Voit myös painella taikinan ohkaisesti vuokaan, reunoille myös

Täyte

1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita

Tölkki ananaspaloja pienennettynä

150 g  creme fraichea

1/2 aurajuusto/ aurajuustomurua

1  dl  kermaa

1  muna

1  dl  juustoraastetta

MiniluumuTomaattia

Mustapippuria, basilicaa, suolaa

-Levitä kinkkusuikaleet , ananaspalat ja murustettu aurajuustopohjan päälle.  Ripottele basilikaa päälle

- Sekoita creme fr. , muna ja kerma keskenään. Mausta .  Kaada seos täytteen päälle. Painele  vielä päälle miniluumutomaatin puolikkaat ja juustoraaste

- Paista 200 asteessa n. 20-30 min