Pikku- herran suureen juhlaan kukkasin koristeltu kakku
Välissä punaherukkamousse ja vaniljamousse. Hyydytetty vegegelillä, päällä sokerimassa kuten kukatkin, reunoilla kermapursotukset
Täyte 22-25 cm kakkuun
Vaniljatäyte:
2 dl kermaa
1 dl vaniljakastiketta ( vaahtoutuvaa )
200 g vaniljatuorejuustoa
2 pussia vegegeliä
2 rkl vaniljasiirappia / vettä
( Halutessasi vielä maun mukaan vaniljasokeria ( ei välttämättä tarvitse)
- Valmista vegegeli paketin ohjeen mukaan
- Vaahdota kerma ja vaniljakastike vaahdoksi. Lisää notkistettu tuorejuusto hyvin joukkoon
- Lisää vaniljasiirappi ja sekoita sekaisin
Punaherukkatäyte:
300 g punaherukoita
1 dl sokeria
3 dl kermaa
½ prk mascarponea ( myös laktoositonta on Prismoissa ja S-marketissa )
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 pss vegegeliä
- Kuumenna herukat ja sokeri kiehuvaksi kattilassa. Anna sokerin sulaa. Paseeraa herukat siivilän läpi. Lisää kuuman paseerauksen joukkoon vegegeli. Tulee hyytelömäinen seos
- Pehmennä mascarpone ja tuorejuusto, lisää jäähtynyt marjasurvos hyytelö joukkoon
- Vaahdota kerma ja lisää juusto-marjaseos joukkoon. Sekoita tasaiseksi
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.