Suuntasin mökille töitten loputtua, juhannusviikon keskiviikkona. Muu perhe oli lähtenyt jo maanantaina.

Ihan ei alkanut loma kuin Strömsöössä, koska alkoi hammas vaivata todenteolla...

JOkunen aika sitten oli ajoittain vihlonta ja särky alkanut, päättrelin sen tulevan viime vuonna juurihoidetusta hampaasta...Maanantaina pitkän työpäivän jälkeen oli ihan pakko lähteä Haartamanin hammaspäivystykseen, jossa pelkoni osui oikeaan. JOtta saamarin kova kipu loppuisi, olisi hammas poistettava. EIIII!!!! Menin paniikkiin ja madalsivat sitten vain purupintaa. Ja eikun taas kunnon lääkkeitä naamaan. Seuraavana pvänä oli iltavuoro ja sen jälkeen alkaisi loma.. Menin taas koko pvän kunnon lääkkeillä, joista ei ollut mitään hyötyä. Piti lähteä aikaisemmin töistä, koska pää meinasi haljeta..Ja taas päivystykseen, jossa hammas sitten poistettiin ( kun oli sulatellut hieman asiaa kivuissani ja kuunnellut työkavereitani ja ystäviäni yö yli...). NOH! Nythän pitäisi helpottaa, ihanaa!.....Noup..

Ravasin mökiltä sitten paristi päivystyksessä, kuivakuoppa syndrooman vuoksi. Ensin raspattiin taas kaamean puudutuksen jälkeen lisää veripintaa ja luunpintaa jotta saataisiin vuotoa ja verihyytymä syntymään, piti laittaa vielä tikkikin hankaamaan, ja oli tosi kipeä aftakin syntynyt hammashommista samaiseen kohtaan. Ei onnannut tuokaan, vaikka tein kaikki mitä pitikin, en uskaltanut edes syödä tai juoda. Lauantaina vielä julmetun särky ja nukkumattoman yön jälkeen takaisin..Taas kuivakuoppa, ei helv! ( *anteeksi..) Ei muuta kuin oisivat taas samat hommat tehneet, mutta lultavasti ei hyytymää syntyisi. Siinä päätin, että antaa olla, en kamalia puudutuksia halua turhaan vaan toivon todella että kipu hellittäöä joskus sitten..luultavasti loppulomalla :/

Eli, Juhannusviikko meni tosiaan kärsiessä, kaikki ihanat suunnitelmat meni mönkään, mutta EN suostunut luopumaan Juhannuksen ja kesän  ensimmäisestä mansikka-kermakakusta ,kotimaisista mansikoista tietenkin!

Kuvan mahdollinen sisältö: jälkiruoka ja ruoka

Pohjana oli kardemumman ja mansikanmakuinen pohja

Kuvan mahdollinen sisältö: jälkiruoka ja ruoka

Väliin laitoin mitä kaapista löytyi, jotta ei jää loman aikana happanemaan, eli Turkkilaista jogurttia, mascarponea, kermaa, vaniljarahkaa, hieman vaniljanmakuista tomusokeria. Lisäksi maukasta mansikka-raparperihilloa sekä pensasmustikoita ja tietenkin kotimaisia mansikoita. Päälle tuli samaa, ja voi että kun oli hyvää särystä huolimatta!

Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka

Nyt toivon, että pääsen särystä ja voin lomailla hyvillä ( ja säryttömällä ) mielin :D

Tänään kotia mökiltä ja pakkaamaan, ja ma starttaa viikon reissu mm. kohti Powerparkkia. Siitä sitten myöhempänä ;)

P.s Anteeksi vuodatukseni....