Pitkään aikaan ei ole tullut tehtyä mustikkaisia muffineja, ne on kyllä meheviä ja hyviä. Tämä on itsellä sellainen unohdettu herkku
Tämän ohjeen nappasin Annilta Annin Uunissa, koska en löytänyt sitä vanhaa omaa reseptiäni
12 kpl/ 24 minimuffinia
3,5 dl vehnäjahoja
2 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
0,5 rkl leivinjauhoa
ripaus ruususuolaa / tai tavallista suolaa
100 g voita
1,5 dl maustamatonta jogurttia
2 munaa
2 dl mustikoita (pakaste tai tuoreita)
- Sulata voi ja anna jäähtyä
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa
- Sekoita sulatettu voi, jogurtti ja munat keskenään toisessa kulhossa. Yhdistä jauhoseoksen kanssa
- Sekoita taikina tasaiseksi kuitenkaan vatkaamatta sitä. Kääntele lopuksi mustikat taikinaan nuolimella
- Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin, jotka on laitettu muffinipellille
- Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia
Voit tehdä kuorrutteen kermasta ja mascarponesta, koristeeksi pensasmustikoita
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.