Joulun jämistä sain tehtyä Uudeksi vuodeksi näitä helppoja pikku-herkkuja. Lehtitaikinaa, savuporotuorejuustoa, kirsikkatomaattia ja hieman cheddarraastetta. Paistetaan 225 asteessa n. 10-13min.
torstai, 1. tammikuu 2015
torstai, 1. tammikuu 2015
Joulun jämistä sain tehtyä Uudeksi vuodeksi näitä helppoja pikku-herkkuja. Lehtitaikinaa, savuporotuorejuustoa, kirsikkatomaattia ja hieman cheddarraastetta. Paistetaan 225 asteessa n. 10-13min.
Vantaalainen äityli, joka on hurahtanut esikoisen syntymän jälkeen leivonnan maailmaan, varsinkin kakkuihin .
Bloggari ja nykyään myös kotileipuri, tilauksia otetaan vastaan :)
Kotona kanssani häärii aviomies sekä 2/08 ja 4/12 tyttäremme.
Olisi mukavaa, jos jättäisit vierailustasi kommentin :)
Kuvat ja tekstit ovat omiani, ethän kopioi ilman lupaa.
Yhteyttä voit ottaa [email protected]/ Fb: Leivontanurkka
Y-tunnus: 2922926-3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.